Monday, March 7, 2011

Kurang Susu Badan Minyak Kelapa Dara

Testimoni Ibu Kurang Susu Badan minum Minyak Kelapa Dara Bio Asli

Pengetahuan yang saya dapat, penyusuan ibu mampu mengeratkan jalinan hubungan emosi dan psikologi antara ibu dan anak. Jadi sebagai ibu yang baru menimang cahaya mata, saya semestinya menginginkan yang terbaik untuk si manja saya. Saya merasa bangga bila si manja mula menyusu dan menerima pemberian saya yang tidak terhingga nilainya itu.

Malangnya nikmat menyusui anak tidak lama. Saya tidak berupaya menghasilkan air susu yang sepatutnya pada sekitar bulan yang ke enam. Hal itu cuma saya sedari bila saya melihat si manja seakan tidak puas menyusu.

Macam-macam ikhtiar yang saya lakukan, tetapi keputusan tetap sama, sehinggalah saya cuba mengamalkan minum minyak kelapa dara asli (VCOP). Alhamdulillah, kesannya positif dan air susu badan saya bertambah banyak. Si manja saya kini kelihatan lebih puas menyusu berbanding sebelumnya.

Seperkara yang ingin saya kongsikan dengan anda anak saya sehingga kini tidak mudah mengalami selsema atau demam seperti kebanyakan bayi lain.

Jadi saya mengesyorkan ibu-ibu di luar sana yang menyusukan anak,gunakanlah minyak kelapa dara untuk kesihatan diri dan si manja.

Produk digunakan Minyak Kelapa Dara Asli (kod vcop) Info Lanjut klik sini

No comments:

Post a Comment